Geen wachttijd, direct lessen!

Hoog slagingspercentage

Les van een vaste rij-instructeur

Ruim 30 jaar ervaring

Rijvaardigheidstraining of voortgezette rijopleiding (VRO)

Opfriscursus
Heb je een motorrijbewijs maar al lang niet meer gereden? Dan bieden wij jou een aantal mogelijkheden om je vaardigheden weer op te frissen. Deze opfrislessen worden gegeven door ervaren speciaal opgeleide K.N.M.V motorinstructeurs.  Vooraf gaan we in gesprek om te kijken waar de behoefte ligt aan bijscholing. Je volgt opfrislessen op je eigen motor of een lesmotor. Ook als je een tijdje niet gereden hebt of een winterstop hebt gehad is er de mogelijkheid om een opfrisles te volgen, zodat jij op je eigen tempo weer op het niveau zit waar je geëindigd bent na je rij-examen.

De kosten zijn gelijk aan de normale motor rijlessen.

 

Rijangst
Ook kan het zijn dat er angst is ontstaan door allerlei factoren of gebeurtenissen. Wij gaan samen met jou kijken wat de mogelijkheden zijn zodat je weer met veel plezier en zelfvertrouwen op de motor stapt.

 

Rijvaardigheidstraining
Deze training en opleiding is bedoeld voor de mensen met een motorrijbewijs. Motorrijden is een geweldige hobby. Maar je geniet het meest wanneer je vertrouwen hebt in je eigen motorbeheersing. Samen met een goed verkeersinzicht verhoogt dat je rijplezier enorm. Natuurlijk wordt er al bij de opleiding, voor het A rijbewijs, de nodige aandacht aan deze onderdelen gegeven. Wil je ook daarna je vaardigheden verder ontwikkelen, dan is deze cursus een echte aanrader.

 

Inhoud van de cursus:
Deze cursus is speciaal ontwikkeld om in je eigen omgeving te worden gehouden. De gevorderde training is een 1- daagse opleiding, die gegeven wordt door speciaal opgeleide instructeurs die ook werkzaam zijn bij de KNMV. Tijdens deze dag ga je met 2 andere motorrijders op pad.

Je begint om 09.00 uur in de ochtend en de training duurt tot circa 16.30 uur. Deze dag bestaat uit 2 delen. Het ochtendprogramma: staat in het teken van voertuigbeheersing, zoals: remmen met hogere snelheden, uitwijken in noodsituaties, rijden over obstakels en keren in een beperkte ruimte.  Na de lunch ga je de openbare weg op. Belangrijke vaardigheden, zoals: kijktechniek, anticiperen en risicovermijdend rijden worden behandeld. Ook wordt er aandacht besteed aan positie rijden en ideale bochten rijden. Dit alles met je eigen motorfiets. Beschik je niet over een eigen motorfiets dan is er de mogelijkheid om er een te huren.

Deze training is een aanrader om samen met je collega, vriend of vriendin te volgen. Plezier gegarandeerd!! Ook voor onze motoropleidingen hebben wij leuke cadeaubonnen klaar liggen.

Kosten voor deze mooie dag zijn €220,-. Dit is inclusief een lekkere lunch.

 

VRO
De VRO is de voortgezette rijopleiding van de KNMV .Deze rijopleiding wordt geroemd door zowel de beginnende als de ervaren motorrijder. Deze opleiding wordt gegeven op het politiecircuit in Lelystad. Het is een vol programma in een groep van maximaal 8 personen leert de VRO docent die ook werkzaam zijn bij Rijschool Mirian Knoop je tips en trucs waardoor je nog meer geniet van het motorrijden.

Prijzen € 230,-
Lunch bij inbegrepen
Dagverzekering mogelijk € 75,-
Duo passagier € 17,50

Inschrijven cursuskalender kan hier